مرجع مواد شیمیایی ایران
اطلاعات عمومی لوریل الکل اتوکسیلات
  • نام شیمیایی

    • لوریل الکل اتوکسیلات

    • lauryl alcohol ethoxylate

  • مترادف ها
    • LAE

  • CAS
    68439-50-9
  • فرمول مولکولی
    ---
  • جرم مولکولی
    ---
  • EINECS
    ---
  • ICB Number
    ICB 5061
  • شماره CAS
    68439-50-9
  • مراجع MSDS
  • ارائه دهنده
    زبان
  • انگلیسی
  • General Description
    • لوریل الکل های اتوکسیله سورفکتانت های غیر یونی هستند که از افزایش گاز اتیلن اکساید به الکلهای چرب خطی که 12 تا 14 اتم کربن دارند به دست می­ آیند. لوریل الکل اتوکسیله با نامLAE و به دنبال آن بر اساس تعداد گاز اتیلن اکساید اضافه شده نامگذاری می­ شود. محصولات LAE الکل های چرب دارای زنجیره طولانی هستند که در کل این ترکیبات دارای خواصی از قبیل مرطوب کنندگی، پخش کنندگی و امولسیفایری هستند.LAE2,LAE3,LAE5,LAE7در درجه حرارت اتاق مایعاتی ویسکوز هستند و LAE9 یک جامد واکسی شکل سفید رنگ است.

  • Usage
    • 1- شوینده ها: گریدهای مختلف لوریل الکل اتوکسیله به عنوان ماده خام پایه برای تولید شامپوها و پاک کننده­ های پوست به کار می ­رود.

      2- مواد آرایشی و بهداشتی: به عنوان ماده خام پایه برای تولید شامپوها و پاک کنندهای پوست به کار می رود.

      3- نساجی: به عنوان پاک کننده اولیه ی پشم، روان کننده، خشک کننده به کار می رود.

      4- کاغذ: به عنوان عامل مرطوب کننده و جاذببه کار می رود

      5- لاستیک: به عنوان عامل پایدار کننده به کار می رود.

      6- کشاورزی: به عنوان امولسیفایر

      7- چرم سازی: به عنوان چربی زدا و در دباغی چرم به کار می رود.

      8- رنگ: به عنوان عامل مرطوب کننده و امولسیفایر